Bursdagsfeiring

Hei!

Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra 2 års feiringen til Leonardo. Vi kunne faktisk ikke hatt en bedre bursdagsfeiring, jeg gikk hele dagen og tenkte på hvor koselig det var. Jeg trur også alle gjestene var veldig fornøyd med dagen. Været var på vår side, så vi besteme oss for å ha en skikkelig hagefeiring. Satt ut stoler, bord, frem med grillen, leker, puter under trærne og ballonger i trærne. 

Det var mye snakk om hva vi skulle spise, jeg tenkte først på tapas. Men, når det nærmet seg og det var ganske sikkert at det ble fint vær, så bestemte vi oss for grilling. De fleste liker enkel og ikke alt for tung mat i varmen. Vi gjorde det sånn at vi sto for tilbehør, så kunne gjestene ta med grillmat til eget bruk. Veldig kjekt!

Det var også en bitteliten feiring for meg og Morten, som har bursdag 16. og 26. juli. Jeg var blandt annet så heldig og få en ny bleder av Fanny og Tante Heidi, som Leonardo sier, som også er mammaen og søstra til Morten. Jeg var nemlig så smart og skulle være effektiv ved å hjelpe blenderen (den gamle ..) ved å stikke gaffelen ned i. Noe som sier seg selv at ikke gikk særlig bra, så den tok natta og etterlatte ett kutt i hånda mi. Denne blenderen derimot, så fulgte det med en egen hjelpe stick til.

Det var så koselig at jeg skulle ønske vi hadde mer og feire. Så jeg tenkte at vi kunne reise og plukke en kasse med jordbær, så kan vi feire at vi har masse jorbær og be familie på .. jordbær! Det må vi få til, hvertfall en liten hage samlig med familie og fint vær.

I morgen har jeg bursdag, fyller 20 år og føler meg super gammel. Ja, helt seriøst. Derfor er det bestemt at det blir en tur til Tusenfryd! Gleder meg! Har ikke vært på Tusenfryd siden 2010, og sist jeg var rundt masse karuseller var i Liseberg hvor jeg hadde Leonardo i magen, som betydde null karuseller på meg. Fikk faktisk Leonardo 2 - 3 dager senere! Tenk om jeg hadde fått han der! Husker mamma og pappa var små bekymret for dette.

Renée

 

4 kommentarer

livethelifeyoulove1

15.07.2013 kl.23:27

trivelige bilder :-D

Pernille

16.07.2013 kl.00:04

Kjempe finne bilder. Og veldig søt gutt du har.

Hyggelig med en kommentar tilbake :)

Stine

16.07.2013 kl.00:18

Så koseligt :)

Allysse

16.07.2013 kl.00:57

Nydelige bilder!

Skriv en ny kommentar

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits